Glühwein avond 2019

Beste leden van de Oranjevereniging & ijsclub Sion,

Allereerst willen wij iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar wensen, dat 2019, een prachtig mooi, gelukkig en gezond jaar mag worden voor een ieder.

Graag zouden we samen met jullie willen proosten op een fantastisch 2019 tijdens de Glühwein avond op zaterdag 12 januari. Jullie zijn van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur aan de Sionsweg. Ook aan de kinderen is weer gedacht, Scouting de Hoeve uit Rijswijk staat weer klaar met hun entertainment programma, dus schroom niet om de kinderen mee te nemen.

Tijdens de Glühwein avond zullen wij ook onze vrijwilligers in het winterzonnetje zetten. Zonder onze vrijwilligers die samen met ons de handen uit de mouwen steken, heeft de vereniging geen bestaansrecht. Wij zijn dan ook enorm blij en dankbaar voor al hun inzet en hulp.

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar onze vereniging, wie we zijn en wat we doen? Heb je goede ideeën of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over hoe jij de vereniging misschien kan helpen? Dat kan! Tijdens de Glühwein avond kan je meerdere bestuursleden op “speed-date”, om samen te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Proost je gezellig met ons mee de 12e?

Warme groet,

Bestuur Oranjevereniging en ijsclub Sion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *