Het is bijna Koningsdag

Het is bijna zover, Koningsdag 2019. Dit jaar maken we er nog een groter feestje van. En wel op het nieuwe evenemententerrein ‘Buytenplaats Syon’. Op Koningsdag wordt Buytenplaats Syon ‘officieel’ geopend. Samen met Stipo, Scouting De Hoeve en Ren4Sport hebben we een overvol en fantastisch programma voor jullie. En laten we ook Makaraci Gelato niet vergeten met de lekkerste ijsjes van RijswijkBuiten.

Ochtendprogramma
Bijna al vertrouwd in RijswijkBuiten, de vrijmarkt. Dit jaar starten we om 09:30 uur en naast de vrijmarkt is er al van alles te beleven op het nieuwe terrein o.a. blotevoetenpad, modderkeuken en bloembommen maken met de bakfiets van de Groene Karavaan. Just Dance Studio komt een demonstratie geven en ook wordt de Jeu de Boules baan geopend. Dus wie zin heeft kan zich vanaf 12:00 uur inschrijven voor een toernooitje.

En dit zijn alleen nog maar de activiteiten tijdens het ochtendprogramma….

Middagprogramm
Zoals jullie van ons gewend zijn staat de middag in het teken van sport & spel voor zowel jong als oud. Scouting De Hoeve heeft een bomvol programma met: Oudhollandse spelletjes, koekhappen, marshmallows roosteren en nog heel veel leuke andere activiteiten.

Aangezien we nu de ruimte hebben is ook Ren4Sport dit jaar weer aanwezig. Ze organiseren een middagprogramma voor kids vanaf 8 jaar met o.a. bubbel voetbal, pijl & boogschieten en andere sportactiviteiten.

DJ Yoranty draait dit jaar weer aan de knopen, de bar is weer open en we gooien de hamburger op de BBQ. Het wordt weer een fantastische dag.

Het complete programma is binnenkort te vinden onze website en uiteraard via facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *